Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw vappukonsertissa


Lappeenrannan kaupunginorkesterin Vappukonsertissa maanantaina 1.5.2017 klo 14 Lappeenranta-salissa soi upea kattaus säveliä Etelä-Amerikasta Euroopan halki Suomeen, oopperasta operettiin ja musikaaliin.
Lappeenrannan kaupunginorkesteria ja Rakuunasoittokuntaa johtaa kapellimestari Vytautas Lukočius ja solisteina laulaa häikäisevä aviopari sopraano Marjukka Tepponen ja baritoni Kevin Greenlaw. Marjukka Tepponen voitti Lappeenrannan valtakunnalliset laulukilpailut 2010. Konsertin säveltäjäniminä ovat Revueltas, Rossini, Lehár, Strauss, Gershwin, Ponchielli, Sonninen ja Gounod sekä teoksien keväisen vappuisina avainsanoina Sevillan parturi, operetit Lepakko ja Iloinen leski, Csárdás, Vait on huulet, Vilja -laulu, Misérables-musikaali, Porgy ja Bess -oppera, Pessi ja Illusia sekä Sensemayá.
Sopraano Marjukka Tepponen aloitti musiikkiopintonsa viisivuotiaana pianonsoitolla. Hän on opiskellut laulua Kuopion konservatoriossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä Hilde Zadekin johdolla Wienissä ja Marjut Hannulan johdolla Sibelius-Akatemiassa. Hän on menestynyt useissa valtakunnallisissa laulukilpailuissa ja konsertoinut lukuisten suomalaisten orkestereiden solistina. Tepponen debytoi menestyksekkäästi Itävallan Grazin oopperassa Puccinin La Bohémen Miminä kaudella 2010–2011. Tampereen Oopperassa häntä on kuultu Mozartin Taikahuilun Paminan roolissa keväällä 2011 ja Figaron häiden Susannana keväällä 2014. Hänen puolisonsa on amerikkalaisbaritoni Kevin Greenlaw.
Milko Vesalainen, intendentti

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *