Tomi Salesvuo East Funk Attack 15.10.2015

Ravintola Kolmessa Lyhdyssä esiintyy torstaina 15.10.2015 klo 20 alkaen Tomi Salesvuo East Funk Attack.

Tomi Salesvuon luotsaama East Funk Attack on muhkea ja dynaaminen funk-invaasio. Elokuun 2014 lopussa julkaistun EFA-albumin materiaali on tinkimätöntä ja ennakkoluulotonta soittoa ja mehevää laulantaa. Musiikkia, jonka tavoitteena on iskeä funk-musiikin kallioon jotain pysyvää ja vahvaa ja jossa on positiivinen suomalainen klangi.

Rumpali ja musiikin monitoimimies Tomi Salesvuo tarjoilee juurevan East Funk Attackin myötä funk-musiikkia raikkaalla ilmeellä. Yhdeksänhenkisessä bändissä on mukana nuoria muusikoita, jotka puuhaavat jo monessa mukana, mutta joiden nimet eivät vielä ole iskostuneet rytmimusiikin fanien tietoisuuteen. Pakka sekoittuu kitaristi Marzi Nymanin ja saksofonisti Roope Löflundin kaltaisilla energiapommeilla sekä laulaja Anniina Karjalaisen vangitsevalla tulkinnalla.

"Viimeisten parin vuoden ajan on päässäni muhinut ajatus isosta kokoonpanosta ja omasta näkemyksestäni rytmimusiikin sulatusuuniksi. Visio siitä, miten yhdistää periksiantamaton soittamisen riemu ja tarttuvat melodiat, paketoida musiikin hypnoottinen rytmi sekä jazzillinen improvisointi ja samalla kertoa kasvutarinoita elämästä. Nyt tuntuu, että tässä on syntynyt jotakin sellaista ja kenties vielä enemmän", Salesvuo kuvailee.

Tomi Salesvuo East Funk Attack kokoonpano:Anniina Karjalainen, laulu, Kasperi Kallio, rhodes & moogi, Roope Löflund, saksofoni, Mari Talala, trumpetti, Marzi Nyman, kitara, Matias Kiiveri, rytmikitara, Eero Uurtimo, basso, Joonas Kaikko, perkussiot, Tomi Salesvuo, rummut.


Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *