Diandra syystunnelmissa

Lappeenrannan kaupunginorkesterin ja Rakuunasoittokunnan Syystunnelmia konsertissa torstaina 8.10.2015 klo 19 Lappeenranta-salissa solistina laulaa suosittu Idols -tähti Diandra Flores. 

Diandran "Show must go on" solistijakson ohella konsertissa kuullaan suuren yleisön toiveklassikkona Edward Griegin Peer Gynt -sarja nro 1 op. 46 samannimisestä näytelmästä, jonka ehkä tunnetuimmat osat ovat Aamutunnelma ja Vuorenpeikkojen tanssi. Konsertin päänumerona kuullaan nuoren Igor Stravinskyn Sinfonia nro 1 Es-duuri op. 13. Konsertin johtaa kapellimestari Ari Rasilainen. 

Diandra aloitti viulunsoiton kuusivuotiaana Hyvinkään musiikkiopistossa. Kahdeksanvuotiaana hän aloitti lauluduo-esiintymiset sisarensa kanssa. Syksyllä 2004 Diandra voitti lastenlaulukilpailu Staraoken.

Flores opiskeli lukiossa, mutta keskeytti opinnot kolmannen vuoden syksyllä. Hän kuitenkin jatkoi opintojaan Lahden konservatoriossa, jossa suoritti muusikon perustutkinnon. Muusikoksi hän valmistui toukokuussa 2013. Diandran isä on kotoisin Chilestä ja äiti on suomalainen. Diandralla on synestesia, josta johtuen Diandra näkee musiikin väreinä ja muotoina.

2012 Diandra Flores voitti Suomen Idolsin saatuaan 62 prosenttia annetuista yleisöäänistä. Diandra sai 40 000 euron arvoisen levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Diandra oli ensimmäinen naispuolinen Idols-voittaja sitten ensimmäisen tuotantokauden Hanna Pakarisen.Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *