Elosoitto 2015

Elosoitto on kamarimusiikkiin keskittyvä kesän viimeinen musiikkitapahtuma Lappeenrannassa. Se järjestetään nyt jo toisen kerran 29.-30.8.2015 Lappeenrannan musiikkiopistolla. Siihen kuuluu kolme konserttia: Kamarimusaa lapsille jaPianotriokonsertti lauantaina sekä Kamarikonsertti sunnuntai-iltapäivällä.

 

Kamarimusaa lapsille on puolisen tuntia kestävä tapahtuma lauantaina klo 11 kaikenikäisille, jossa soivat oikeat kamarimusiikkikappaleet Elosoiton muusikkojen, musiikkiopiston opettajien ja oppilaiden yhteisesityksinä. Konsertin juontaa Terhi Kolehmainen.

 

Pianotriokonsertti ja Kamarikonsertti esittelevät erityisesti musiikkiopiston taitavia pianistiopettajia, kun Emilia Nurmiainen, Maarit Peltoniemi ja Ninni Niemi tulkitsevat Saint-Saensia, Smetanaa sekä Brahmsia. Mukana musisoivat myös tapahtuman järjestäjät Päivikki Nykter ja Riitta Lind sekä Susanna Syrjäläinen ja Eeva-Maria Pykäläinen. Kamarikonsertissa kuullaan lisäksi Santeri Kaksosta Oboekvarteton sekä Emmi Kaijansinkkoa Richard Straussin parissa, laulusäestäjinä Pinja Hasu sekä Sari-Anna Lintunen.

 

Kamarikonsertin uusinta kuullaan Imatran Konserttihovissa sunnuntaina 6.9. klo 17.

Elosoiton lastenkonserttiin vapaa pääsy, Pianotrio- ja Kamarikonserttiin ohjelma 10 e.

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *