Hyvä – Bravo! Parempi – Bravissimo!

Hyvä – Bravo! Parempi – Bravissimo!
Bravissimo! on Lappeenrannan kaupunginorkesterin ystäväyhdistys, jossa on tällä hetkellä 240 jäsentä, ja se on Lappeenrannan kokoisessa kaupungissa aikamoinen joukko. Bravissimo! rakentaa konserttiyleisön peruskaartia ja yhdistää klassisen musiikin fanittajat.
Klassinen musiikki on harrastuksena varsinainen aarrearkku. Konsertissa käyminen voi olla yksittäisenä tapauksena suuri kokemus, mutta pitkäjänteisenä harrastuksena se antaa kuitenkin eniten. Vähitellen "bravissimolainen" huomaa osaavansa tunnistaa säveltäjiä, erottaa musiikin aikakausia ja tuntea oman kaupungin soittajia. Sitten hän oppii löytämään omia mielisäveltäjiä, suosikkimuusikkoja ja rakastettuja musiikinlajeja, ja lopulta hänestä tulee addikti, joka ei voi jättää väliin yhtään klassisen musiikin konserttia!
Sellaista se on pahimmillaan!
Orkesteria Bravissimo! auttaa parhaiten täyttämällä konserttisalin. Soittajien on hauska soittaa, kun he tietävät, että salissa on kuulijoita, jotka musiikki imaisee mukaansa. Soitto on silloin muuttunut yhteiseksi energiaksi.

Kommentit

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *